De Gen’eat’ ontbijtbox is geboren!

foto(110)

Maak jullie alvast warm voor de Gen’eat’ ontbijtbox, want hij komt jullie richting uit!

Prijs?
39.95 €

Wat krijg je hiervoor?

* Homemade Cruesli (350gr) – the best!
* Homemade volkoren ontbijtcrackers (10 stuks)
* Havermout (300gr)
* 2 verse stukken fruit
* 1 fles amandelmelk
* Recepten voor elke dag van de week
* Uitleg bij de superfoods + receptjes

SUPERFOODS:

* Agavesiroop
* Rozijnen (150gr)
* Gojibessen (125gr)
* Hennepzaad (125gr)
* Kokosrasp (125gr)
* Lijnzaad (125gr)
* Zonnebloempitten (125gr)
* Tarwegras (35gr)

Hoelang kan je doen met deze box?

Dat hangt er natuurlijk van af met hoeveel je deze box gebruikt natuurlijk. Een portie cruesli bedraagt ongeveer 40 à 50gr per persoon omdat je die eet in combinatie met yoghurt en fruit.
Hetzelfde geldt ook voor de havermout. De supefoods die je hierbij gebruikt, daar heb je maar 1 koffielepeltje ( = ongeveer 5gr) van nodig, en je neemt ze nooit allemaal samen. Waardoor je dus met de superfoods een lange tijd verder kan!

De aanschaf van al deze producten doet je misschien wel even schrikken, maar bedenk dat je hiervan echt een langere tijd kan gen’eat’en.

Van de crackers eet ik ’s morgens ongeveer 2 stuks, met beleg zoals hesp, kaas of kippenwit. Je kan ze ook mee doen als lunch. Lekker, licht, gezond en gemaakt met de beste kwalitatieve ingrediënten zoals pompoenpitten, sesamzaadjes, lijnzaad, hennepzaad, boekweitmeel, agavesiroop…

Mijn cruesli zit ook boordevol gezonde en exclusieve ingrediënten zoals walnoten, hazelnoten, amandelen, haverzemelen, vanillepoeder, gedroogde bananen,… Zonder toegevoegde suikers! Lekker en natuurlijk. Een wereld van verschil met de cruesli in de winkels – die vol additieven en toegevoegde suikers zitten.

Tip?

Na een eerste aankoop van de box kan je mijn zelfgemaakte cruesli en crackers afzonderlijk aankopen, zonder de superfoods.

Wat is er zo speciaal aan de box?

Hij helpt je om elke morgen een gezond ontbijt te nuttig, zonder dat je al te veel tijd verliest met nadenken over wat je moet maken, of met boodschappen te doen. En wat als het ontbijt dan nog een “homemade” tintje krijgt…

Elke zondag sta ik voor jullie in de keuken omdat ik enkel de allerverste producten wil aanbieden. Mijn crackers en (gezonde!) cruesli zijn telkens met al mijn liefde en passie voor het koken en de gezondheid gemaakt.

De superfoods in de box zijn zorgvuldig uitgekozen zodat je elke dag met een ander ingrediënt kan experimenteren, om er daarna gewoon jouw eigen zin mee te doen.

Waarom?

Omdat ik weet dat heel wat mensen misschien niet beseffen dat alles start met een goed ontbijt, ookal heb je weinig tijd. Geen tijd hebben bestaat niet. We moeten er maken. Ik kan al beginnen met jullie iets aan te reiken, waar jullie dan op termijn jullie eigen gerechtjes mee maken. Je zal zien, het zal plezant worden om te experimenteren en nog plezanter om je gewoon heel goed in jouw vel te voelen.

Koken, experimenteren, mislukken, lukken, het hoort er allemaal bij. Maar ik doe het met zoveel plezier. En het doet mij nog méér plezier om te zien dat ik heel wat mensen kan helpen en inspireren. Daar doe ik het voor…

Wanneer?

Indien jullie zo’n Gen’eat’ foodbox willen proberen dan kunnen jullie een mailtje sturen naar:

ilovegeneat@outlook.com

De boxen kunnen telkens afgehaald worden op maandag in Afsnee (Sint-Denijs-Westrem). Het adres en mijn telefoonnummer krijgen jullie in een bevestigingsmailtje op jullie mail.

Mensen die echt niet kunnen op maandag, kunnen dit in hun mailtje zetten en dan spreken we samen een andere datum af! Geen probleem.

Zet in de mail ook nog datum en uur wanneer jullie de box willen komen afhalen. Dan kan ik alles een beetje plannen .

Betaling bij afhaling.

Verzending?

Verzending kan, maar dan komen er 8.50€ verzendkosten bij. Wie interesse heeft kan mij ook steeds een mailtje sturen en dan komt de box zo snel mogelijk jouw richting uit.

Besluit?

De Gen’eat’ ontbijtbox is de perfecte aanvulling op alles wat ik hierboven heb beschreven. Deze boxen, die je cadeau kan geven of voor jezelf kan kopen, zijn gevuld met eerlijke producten die gewoon heel erg lekker en gezond zijn en die jou helpen om een gevarieerd ontbijt samen te stellen zonder er al te veel te moeten bij nadenken ’s morgens. Bovendien gen’eat’ je ook enkele zelfgemaakte producten met de beste ingrediënten, die deze box een absolute meerwaarde geven.

En… met liefde gemaakt, dat smaakt natuurlijk…

Hopelijk tot binnenkort!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s