Havermout met cashewnoten

foto(77)

We vliegen er weer in, te beginnen met dit kickstartontbijt.

130 gr cashewnoten (1 nacht laten weken in water)
100 gr havervlokken (1 nacht laten weken in water)
50 gr dadels
2 el kokosrasp
2 tl vanillepoeder
1/2 banaan
enkele rozijnen
1 el agavesiroop
2 el kokosrasp

1. Laat de havervlokken en de cashewnoten de avond daarvoor weken in water en giet de volgende dag het overtollige water weg.

2. Doe alle ingrediënten in de blender – behalve de rozijnen – en mix. Voeg daarna de rozijntjes toe.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s