Marokkaanse balletjes met quinoa en gegrilde groenten

marokko

Héérlijk… En klaar in 15min!

Wat heb je nodig?

1 glas quinoa, 2 glazen water
1/2 rode paprika grof gesneden
1/2 groene paprika grof gesneden
1 courgette grof gesneden
1 aubergine grof gesneden
1 rode ui grof gesneden
1 teentje look
400 gr (kalfs) gehakt
3 lente uitjes
1 boullionblokje
2 tl Garam Masala kruiden (of wat komijn en curry)

| 1. Kook de quinoa met het water en het bouillonblokje tot het water opgenomen is. Regelmatig roeren.

| 2. Doe de ui samen met het teentje look en de andere groenten in een stoofpot met wat olijfolie. Kruiden met de Garam Masala, peper en zout. (Eventueel 1 tl curry toevoegen). Laat stoven tot ze beetgaar zijn. Meng er op het laatste de lente ui onder.

| 3. Rol ondertussen de balletjes en bak aan in wat olijfolie. Kruiden met peper en zout.

Serveer alles in een mooie kom.

Smakelijk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s