|Dé ONTBIJTBOX

foto-11

We kennen allemaal het fenomeen: ‘morningrush’, waarbij we door tijdgebrek niet toekomen aan ontbijtenOf toch niet aan een gezond ontbijt. Want wat is er makkelijker dan het smeren van een boterham, en deze in alle haast consumeren in de wagen op weg naar het werk. Snel, ja, dat wel, maar voedzaam…?

Wat als we nu eens snel én gezond konden combineren?

De Gen’eat’ ontbijtbox geeft jou – of een vriend – alles wat je nodig hebt om minstens 2 weken lang te genieten van een gezond en lekker ontbijt, vol zelfgemaakte (suikervrije) ontbijtgranen, superfoods, noten, pitten en zaden. De prijs van de box: 40.00

In de box zit onder andere: homemade Granola, homemade Muesli, homemade boekweit Crackers, havermout, agavesiroop, tarwegras, rozijnen, gojibessen, hennepzaad, kokosrasp, lijnzaad, zonnebloempitten én een lijst met receptjes met ingrediënten uit deze box.

Ik bak alles zelf met héél veel liefde, en kies hiervoor de beste ingrediënten uit. Daarom werk ik voorlopig enkel op bestelling. Ik bak op zaterdag en zondag, waarbij de box in de daaropvolgende week kan afgehaald (in Afsnee bij Gent) of geleverd (+ 8.5€) worden. Je kan jouw bestelling plaatsen door te mailen naar: ilovegeneat@outlook.com.

Vergeet zeker niet het aantal stuks bij te vermelden en dan spreken we samen een datum en uur af voor afhaling of verzending.

Liefs,

Lynn

PS: het kan soms zijn dat ik voor een bepaalde week al volledig volzet zit – ik neem 10 boxen aan per week – maar geen nood, dan plaats ik jou gewoon op de lijst voor de daaropvolgende week. Tijdig bestellen is dus de boodschap!

5 gedachten over “|Dé ONTBIJTBOX

Plaats een reactie