Regenboogsalade

10403503_897101303652815_1514518638475387409_n

3 wortels
1/2 courgette
1/2 rode ajuin
1/2 avocado
1 gekookt ei
1 rode paprika
2 sneetjes gekookte hesp, kippenwit,…
8 amandelnoten
4 walnoten
1 el geroosterde pijnboompitten
enkele takjes bieslook
homemade mayonaise
peper & zout

| 1. Kook een ei, +/- 5 min.

| 2. Rasp de wortelen en de courgette. Doe ze ik een mengkom. Rasp of snij de paprika in fijne slierten en voeg toe.

| 3. Meng er de gesneden ajuin, bieslook en avocado onder. Rooster de pijnboompitten even in een pan en voeg ze toe. Laat het ei afkoelen, snij en meng er ook voorzichtig onder. Plet de walnoten en voeg toe samen met de amandelnoten.

| 4. Snij het vlees in fijne reepjes en voeg toe. Alsook 1 à 2 el mayonaise. Even mengen en kruiden met peper en zout. Werk af met nog wat amandelen, ei en bieslook.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s