Spelttoast met geitenkaas, amandelen en peer

10689546_912213412141604_8449580183190586836_n

2 sneetjes speltbrood
1 potje zachte geitenkaas
1 peer
stukjes amandelnoten
1 el zoete balsamicocrème
1 el agavesiroop of honing
1 handje rozijnen
een toefje preischeuten
1 handje rucola

| 1. Leg de toast even op de grill of steek hem in de toaster.

| 2. Beleg met de geitenkaas, enkele sneetjes peer, wat balsamicocrème, een beetje agavesiroop en de grof gehakte amandelnoten. Steek alles nog eens onder de grill tot de bovenkant begint te kleuren. Bij mij duurde dat ongeveer 6 min. op 180°C.

| 3. Werk af met de rozijnen, rucola en een toefje preischeuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s