Toast warme geitenkaas

10544405_890724927623786_891795215659294305_n

2 sneetjes verse geitenkaas
enkele verse takjes tijm
enkele verse takjes rozemarijn
1/2 teentje look
10 rode gedroogde peperkorrels
honing
zout
2 sneetjes bruin brood
olijfolie

| 1. Plet de takjes tijm, rozemarijn, look en de rode peperbesjes fijn.

| 2. Laat een pannetje met een redelijke hoeveelheid olie heet worden op een zacht vuurtje.

| 3. Doe de geplette kruiden in de olie en laat heel even ‘bakken’ zodat de smaken vrijkomen. Niet laten aanbakken!

| 4. Toast het brood en leg er de geitenkaas op.

| 5. Maak een snede in het midden van de geitenkaas en giet de olie met de kruiden over de geitenkaas en in de inkeping. Zo wordt de kern heerlijk warm.

| 6. Werk af met enkele takjes tijm en enkele druppeltjes honing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s