VLEES

Vlees bevat veel waardevolle voedingsstoffen zoals eiwitten. Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor ons lichaam. De eiwitten die vlees levert zijn goed verteerbaar en van een goede biologische kwaliteit.

Vlees is ook een goede vitamineleverancier.

Het vetgehalte in vlees varieert zeer sterk. Bepaalde soorten zoals rosbief, kippenborst, mager kalfsvlees en varkensmignonnette zijn mager. Zij passen dan ook perfect in een gezonde voeding. Ik werk vaak met kalfs- of rundsvlees, kip en kalkoen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s